Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www]Wyszukiwarka koncertów, koncertyyy.pl
pgolob

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
.
Dawno mnie nie było na tym forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A skoro jestem to chciałbym Wam przedstawić moje najmłodsze dziecko, serwis koncertyyy.pl. Portal zawiera informacje o nadchodzących wydarzeniach muzycznych w Polsce. Koncerty wyszukiwać można wpisując w wyszukiwarce nazwę wykonawcy lub miejscowość gdzie ma się odbyć impreza. Można skorzystać również z tagów z najpopularniejszymi wykonawcami.

Zapraszam i czekam na oceny.

Ten post edytował pgolob 29.09.2009, 19:27:20
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
bim2

-----

Orginalniejszej nazwy nie było?
+Quote Post
pgolob

-----

Cytat(bim2 @ 29.09.2009, 19:40:14 ) *
Orginalniejszej nazwy nie było?

nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Shadowsword

-----

Nudnawy layout, w oklepanych kolorach. Menu zupełnie do poprawki (nie może się robić białe po najechaniu). Poza tym ikonka "bilet" brzydka, ogólnie strona biała, a dużo napisów, więc straszny syf jak się wejdzie.

Po zastanowieniu uważam, że cały layout, razem z przyciskami i menu do wymiany. Ewentualnie logo może zostać.

Cytat

No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
+Quote Post
pgolob

-----

Cytat(Shadowsword @ 29.09.2009, 21:24:00 ) *
Nudnawy layout, w oklepanych kolorach. Menu zupełnie do poprawki (nie może się robić białe po najechaniu). Poza tym ikonka "bilet" brzydka, ogólnie strona biała, a dużo napisów, więc straszny syf jak się wejdzie.

Po zastanowieniu uważam, że cały layout, razem z przyciskami i menu do wymiany. Ewentualnie logo może zostać.

No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Menu już nie robi się białe po najechaniu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pomyślę nad pozostałymi poprawkami. Co do Kotoko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - aktualnie koncertuje tylko w Japonii a ja głównie skupiam się na koncertach w Polsce (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Dzięki za opinie
Pozdrawiam
+Quote Post
flashdev

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cytat(pgolob @ 29.09.2009, 20:21:25 ) *

A jednyna słuszna domena (koncerty.pl) leży na parkingu i czeka aż ktos ja kupi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zakup i zagospodarowanie tej domeny byłoby niewątpliwie dużo lepszą inwestycją niż budowa serwisu na typowej ninjy (bezwartosciowej domenie).

Ten post edytował flashdev 29.09.2009, 21:45:39
+Quote Post
pgolob

-----

Cytat(flashdev @ 29.09.2009, 22:45:25 ) *
A jednyna słuszna domena (koncerty.pl) leży na parkingu i czeka aż ktos ja kupi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zakup i zagospodarowanie tej domeny byłoby niewątpliwie dużo lepszą inwestycją niż budowa serwisu na typowej ninjy (bezwartosciowej domenie).

To powiedz mistrzu jeszcze jak to zrobić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Z tego co widzę domena czerpie korzyści z ruchu, ale nie jest na sprzedaż. Chyba, że się mylę to mnie popraw.
+Quote Post
bim2

-----

Już ładniejsze ekoncerty.pl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

Grupa: Moderatorzy

wyszukiwarka to jest tragedia... trzeba podawać dokładną nazwę zespołu co więcej trzeba podawać ją cała... bardzo bardzo mało funkcjonalne. zrób albo jakiegoś auto-suggesta, popraw silnik wyszukiwań, bo można przysłowiowej ku****y dostać.
+Quote Post
pgolob

-----

Cytat(piotrooo89 @ 30.09.2009, 08:46:14 ) *
wyszukiwarka to jest tragedia... trzeba podawać dokładną nazwę zespołu co więcej trzeba podawać ją cała... bardzo bardzo mało funkcjonalne. zrób albo jakiegoś auto-suggesta, popraw silnik wyszukiwań, bo można przysłowiowej ku****y dostać.

Chyba coś źle sprawdzałeś. Nie trzeba podawać całej nazwy zespołu. Np: "Big Fat Mama" - zadział jak wpiszesz "big" lub "mama" lub "big fat". Wiadomo, że nie za działa gdy wpiszesz np "bik" (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
gszesiek

-----

pozwól, że nie będę chwalił, a napiszę tylko co mi się nie podoba (bardziej Ci się przyda (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) )
- czcionka KONCERTYYY!PL i jej kolor
- za duży kalendarz
- reklamy zasłaniają mi menu
- brak na stronie czegoś co przyciąga uwagę, żeby zostać dłużej (jedyne co się wyróżnia to reklama znaków zodiaku)

pozdrawiam
+Quote Post
Shadowsword

-----

Cytat
Menu już nie robi się białe po najechaniu

Nowe menu jest 100x lepsze. Fajnie by było gdyby jednak było więcej "akcji" po najechaniu na nie.

Cytat
- za duży kalendarz

Imo szerokość i wysokość dobra, ale zbyt dużo pustych przestrzeni. Powinien mieć większe czcionki i ciekawszy design.

Cytat
- brak na stronie czegoś co przyciąga uwagę, żeby zostać dłużej (jedyne co się wyróżnia to reklama znaków zodiaku)

Prawda - jak na razie za dużo reklam. Poza tym treści powinny być przystępniej przedstawione (znowu layout poprawić trzeba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Poczytaj troszkę o layoutach WEB 2.0.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 18.09.2025 - 16:14