![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym wpisac jeden znak w drugi. Istnieja luzem rozne akcenty i umlauty w unikodzie, ktore jakos sie umieszcza przeciez nad literami, wiec pewnie istnieje jakis cofacz do umieszczania czegos rownolegle do poprzedniej litery. Jak cos takiego moze sie nazywac, a przede wszystkim jaki jest jego decymalny kod HTML?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz po prostu wprowadzić odpowiedniego znaku i tyle?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zamiar polaczyc dwa znaki typu wpisanie plusa w okrag. Zastapic oczywiscie sie to da podobnymi znakami i innymi metodami, co tez zrobilem. Ale juz wczesniej tez pare razy by mi sie to przydalo i moze cos takiego istnieje (w formie &#znak1;&#cofacz;&#znak2;), o czym tylko nie wiem.
Ten post edytował xix 19.09.2009, 12:39:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
http://alanwood.net/unicode/ - poszukaj sobie
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Poszukalem sobie i w Twoim linku i na: fileformat.info
Niestety wyglada na to, ze taki znak nie istnieje, a przydalby sie czasem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zawsze możesz dać:
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:28 |