![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stowrzyłem taką strukturę odzwierciedlająca mój koszyk na zakupy. (jest specyficzny bo musi grupować produkty według producentów). Wygląda tak:
Wyszła trzypoziomowa tablica. Jak napisać pętle który by dawała dostęp do tych najbardziej zagnieżdzonych elementów? Pozdrawiam, Darek Ten post edytował piekloniebo 17.09.2009, 11:44:27 -------------------- galeria artystów piekloniebo.pl - kolczyki, klipsy, bransoletki, prezenty
zapraszam Darek Dawicki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Phpion,
Dzięki za pomoc. Trochę sobie uprościłem ten koszyk bo przy tym dodawaniu id produktu coś mi sie chrzaniło. Teraz wygląda tak:
a pętla t
A swoja droga za rady typu "foreach" trochę mnie cisnieniują.... takie jak od guilty82. chętnie bym tutaj wprowadził kategorie gówniana porada.... hehe Pozdrawiam, Darek -------------------- galeria artystów piekloniebo.pl - kolczyki, klipsy, bransoletki, prezenty
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z Twojego pytania "Jak napisać pętle który by dawała dostęp do tych najbardziej zagnieżdzonych elementów?" wynika, że albo w ogóle nie wiesz co robi foreach(), albo za słabo zrozumiałeś manuala. Nie wiem po co się spinasz. Btw. na g... pytanie g... odpowiedz
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
guilty ale muszę cię kurde właśnie chyba przeprosić bo dopiero przykumałem, że twój post to link to manuala w którym jest odpowiedź na moje pytanie.
Słuchaj chłopie szacun. Daje ci pomógł. I nie czuj urazy..... Nawet możesz w moim sklepie kupić biżuterię dla kobitki z mega zniżką jak byś potrzebował kiedyś..... Pozdr Darek Ten post edytował piekloniebo 28.09.2009, 12:43:22 -------------------- galeria artystów piekloniebo.pl - kolczyki, klipsy, bransoletki, prezenty
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:12 |