![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam serdecznie,
Potrzebuję pilnie 2 modyfikacji już istniejących (swoją drogą, ogólno dostępnych) skryptów. Chodzi o modyfikację sklepów internetowych, sprawa wygląda następująco: Mam 2 możliwości: QuickCart i PrestaShop, i skłaniałbym się ku temu drugiemy z wielu ważnych dla mnie powodów. Chcę otworzyć 2 sklepy, JEDNAKŻE w każdym znich muszę użyć funbkcjonalności, której standardowo nie ma. Poszukuję osoby która wykona: 1) Modyfikację zamawiania - Po dodaniu produktów do koszyka, i "podejściu do kasy" umożliwi "wrzucenie" pliku i przypisanie go do danego produktu w koszyku. 2) Nazwa pliku: nr id usera (patrz *) podkreślnik i nazwa pliku, np: 10001_jakis_plik.pdf 2) Modyfikację polegającą na tym że: Jest produkt, który po dokonaniu płatności można pobrać. Tym produktem jest pdf, po zakupieniu produktu pokazuje się link do pobrania i sprawa teraz wygląda tak: Po dokonaniu płatności (platnosci.pl albo dotpay) generowany jest pdf: - Musi zawierać "wklejkę" - pierwsza strona to informacje kto kupił kiedy itd - Musi być zahasłowane (wygenerować hasło i podać obok linku do pobrania) (*)W jednym ze sklepów, nie ma być logowania poprzez standardowo mail czy login, tylko poprzez kolejny numer (powiedzmy ID) tylko że numerowane powiedzmy od 10000 czyli użytkownicy by się logowali: 10001, 10002, 10003 itd. Proszę o wycenę i czas realizacji, na forum, PM, ewentualnie e-mail: michal@smartpoint.pl Pozdrawiam, Michał Borowiec. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 17:32 |