![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
DotPay wysyła mi dane w postaci $_POST, a ja na końcu sprawdzeniu i dodaniu mam dać odpowiedź "OK". Takie coś zrobiłem w cURL, ale nie jestem pewny opcji z POST.
Czy poprawnie napisałem tą funkcję? Ona ma po prostu wysłać OK, ale w CURLOPT_POSTFIELDS, powinna być tablica w postaci $_POST, czyli: param1=val1¶m2=val2. Pozdrawiam, Largo Ten post edytował Largo 12.09.2009, 16:03:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, Pisane z palca na forum :-) Na skrypcie nie daję, bo to obsługuje płatności. Chodzi mi o to, czy metoda jest prawidłowa. Pozdrawiam, Largo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 12.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat DotPay wysyła mi dane w postaci $_POST, a ja na końcu sprawdzeniu i dodaniu mam dać odpowiedź "OK" To w końcu DotPay Tobie wysyła dane w postaci $_POST, czy Ty masz jemu wysłać? Bo jeżeli on Tobie wysyła dane w $_POST, to cURL w ogóle nie jest potrzebny a kod będzie wyglądał po prostu tak:
(IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Witam,
Mój skrypt na wysłanie danych ma odpowiedzieć 'OK'. Teoretycznie echo działa, ale to jest chyba sposób niezbyt elegancki? Wygląda to tak:
Rozwiązanie echo mi się niezbyt podoba, niezbyt elegancki sposób, ale mogę się mylić? Pozdrawiam, Largo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdy wysyłają do Ciebie dane curl'em to odrazu pobierają zawartość strony - skoro wystarczy odpowiednia zawartość strony to po co przekombinowywać??
a jak nie chcesz echo to może użyj print?? ^^ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ]:-> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:24 |