![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.. tworzę stronkę internetową i testuje ją za pomoczą programu WebServ 1.3 Wszystko na localhoscie prezentuje sie tak jak ja sobie to wyobrażałem. niestety po zrzuceniu całej stronki na server hostingowy, zmienieniu parametrów db.cfg i utworzeniu odpowiedniej bazy na hoście wszystko sie popsuło (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sprawdzilem juz chyba wszystkie możliwe opcje błędów ale to nic nie dało. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
strona hostowana jest pod adresem: http://www.korey1910.comyr.com Proszę o pomoc kogoś kto dysponowałby troszke większa chwilą czasu by pogadać na gg albo skype. GG: 8791200 Skype: jamello5 Z góry dziękuje :*
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkość liter w nazwach katalogów się zgadza?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkosci liter są poprawne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sprawdź czy ścieżki są odpowiednie tzn czy wywołujesz je za pomocą
/folder/plik..... czy może ./folder/plik bądź inaczej |
|
|
![]()
|
|
Hmmm..
Zrobiłem mały wykaz: Pliki: /public_html adm.php ---- Skrypt PHP comentto.php ---- Skrypt PHP index.php ---- Skrypt PHP komentarze.php ---- Skrypt PHP konto.php ---- Skrypt PHP menu.js ---- Plik JavaScript menu_trasc.js ---- Plik JavaScript news.php ---- Skrypt PHP obrazki.php ---- Skrypt PHP online.dat ---- plik DAT profil.php ---- Skrypt PHP przelicznik.php ---- Skrypt PHP rejestracja.php ---- Skrypt PHP sprawdz.php ---- Skrypt PHP test.php ---- Skrypt PHP ---- Katalogi w /public_html ---- Configs ---- Katalog -> layout_cfg.PHP -- Skrypt PHP -> database_cfg.PHP -- Skrypt PHP Layouts ---- Katalog -blue ---- Katalog --> style.css ---- Styl CSS ---- Katalogi w /public_html /Layouts /blue ---- --Images ---- Katalog --obrazki ---- Katalog --PHP_Files ---- Katalog --> gs_header.inc.php ---- Skrypt PHP --> gs_footer.inc.php ---- Skrypt PHP admin ---- Katalog --> admin.php ---- Skrypt PHP big ---- Katalog --> obrazki forum ---- Katalog --> pliki z forum Includes ---- Katalog --Functions ---- Katalog ---News ---- Katalog ----> coments.php ---- Skrypt PHP ---Account ---- Katalog ----> Login.PHP ---- Skrypt PHP ----> sprawdz.PHP ---- Skrypt PHP mini ---- Katalog --> obrazki no miało być drzewko (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) a o to widok z indexu.php:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Includes ---- Katalog --Functions ---- Katalog ---News ---- Katalog ----> coments.php ---- Skrypt PHP ---Account ---- Katalog ----> Login.PHP ---- Skrypt PHP ----> sprawdz.PHP ---- Skrypt PHP No według tego co tu napisałeś to w katalogu Includes nie masz plików config_includes.php, function_includes.php, header_includes.php... Mam nadzieję że to tylko przeoczenie ale nigdy nie wiadomo... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oj. tak przeoczyłem to.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
W katalogu Includes znajdują sie: -footer_includes.PHP -function_includes.PHP -header_includes.PHP -config_includes.php Ho jest hosting Unix'owy. ma tu znaczenie wielkości liter w Rozszerzeniach? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, wielkość liter ma znaczenie w nazwach plików, także w rozszerzeniach.
Oj kiedyś mi to przysporzyło szukania dziury w całym (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Racja. szkoda ze wcześniej nie wpadłem na ten pomysł.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Problem rozwiązany można zamknąć temat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem na początku, zaoszczędził byś wiele czasu jeśli sprawdziłbyś czy NA PEWNO masz poprawne wielkości liter. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
tal ale nie mialem pokazane w winwodsie rozszeczen.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ustawilem w widoku i dopiero zobaczylem ze raz sa duze literki a raz małe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:13 |