![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Czy, ktoś korzystający z pluginu do jQuery, clueTip, orientuje się może jak dodać do całego dymka border? Próbowałem już na różne sposoby, edycja CSS, edycja JS odpowiedzialnego za bezpośrednie wyświetlanie diva z dymkiem, ale niestety to nic nie dało. Jeśli ktoś wie w jaki sposób dodać border do całego dymka, bardzo proszę by napisał w tym temacie jak to zrobić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 4 Dołączył: 14.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z pluginu nie korzystałem, ale teraz sprawdziłem Firebugiem na stronie projektu i dodanie np. border: 2px solid #f00; do div#cluetip działa normalnie.
Dopisanie tego w CSS nie działa? Sprawdź w Firebugu, może jakieś inne style nadpisują twoją deklarację? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłem coś takiego tutaj. http://www.wymieniamy.hi-net.pl/ (po najechaniu na znak zapytania przy przedmiocie).
ja wyedytowałem plik css i zmieniłem to:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki już wiem gdzie zrobiłem błąd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dawałem border: 1px; border-color: #000000; zamiast border: 1px solid #000000;
Jeszcze raz wielkie podziękowania za wszystkie odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 03:07 |