![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Przepraszam za ten wątek ale sam już sobie nie umiem poradzić...
Baza danych początkowa: phpMyAdmin - 2.11.9.5 * Wersja klienta MySQL: 4.1.22 * Używane rozszerzenia PHP: mysql Baza danych docelowa: # Wersja klienta MySQL: 5.0.81 # Rozszerzenie PHP: mysqli I mianowicie mam problem z importem bazy. Zawsze wyskakuje to : #1054 - Unknown column 'readmoreon' in 'field list' Gdzie readmoreon to addon do webspella... Próbowałem tymi opcjami : rodzaj eksportu: insert,update,replace. Nie podziałało. Kodowanie utf8 lecz na stronie mam takie: windows-1250 ( nie wiem czy ma to coś do rzeczy bo jestem zielony w tych sprawach a chce tylko przenieść bazę ponieważ wykupiłem nową domene...) Tak więc, chciałbym by ktoś mi podpowiedział co mam zrobić, czy użyć jakiegoś programu do "przekonwertowania" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Heh, jeszcze żebyśmy wiedzieli, jakie zapytania generują ten błąd...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, jeszcze żebyśmy wiedzieli, jakie zapytania generują ten błąd...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A deklaracja tabeli?
|
|
|
![]()
|
|
Możesz napisać gdzie to się znajduje? :|
Widze, ze nie dostane juz odpowiedzi. Dlaczego? Pewnie dlatego , ze nie mam takiej wiedzy jak WY. A dlaczego nie mam? Poniewaz teraz zaczolem sie z tym bawic. Powiesz bym zajrzal na google, lecz patrzalem i aby rozwiazac ten problem pewnie bym musial przestudiowac od poczatku mysql lecz teraz nie moge... Kazdy z was kiedys byl zielony w tym i niektorzy uczyli sie poprzez FAQ a inni poprzez zdobywanie doswiadczenia... Ten post edytował ressiv5 6.09.2009, 10:26:36 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Możesz napisać gdzie to się znajduje? :|
(IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Cytat Widze, ze nie dostane juz odpowiedzi. Dlaczego? Pewnie dlatego , ze nie mam takiej wiedzy jak WY. A dlaczego nie mam? Bo myślisz, że wszyscy są nolife'ami? Zauważ, że jest WEEKEND, cierpliwie czekaj na odpowiedź, to nie helpdesk. |
|
|
![]()
|
|
Nie, ale gdy widze, ze moj temat jest jednak czytany i nikt nie chce odpisac to taka mysl mi sie nasuwa... Juz nie wazne, chcialbym tylko rozwiazac ten problem..
Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia. Ten post edytował ressiv5 7.09.2009, 21:34:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:13 |