![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje skryptu wideo czatu, z tym, że "jednostronnego", tzn. tylko administrator jest przed kamerą a userzy mogą z nim rozmawiać, ale ze swojej strony możliwości udostępnienia kamery nie mają (lub możliwość ta może być włączana i wyłączana). Nie musi być darmowy o ile znacie w jakiejś przystępnej cenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jedyne co mi się udało znaleźć tego typu to skrypty jakiś erotycznych wideo czatów ale i tak niestety drogie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jeśli ktoś o takim słyszał, zna lub wie gdzie szukać proszę o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
red 5 ma to czego chcesz
http://www.osflash.org/red5 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A coś bardziej "prostego"? Że po prostu instaluje się na serwerze a nie stawia się serwer? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
red 5 ma to czego chcesz http://www.osflash.org/red5 To jest tylko serwer (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) darmowa alternatywa dla Adobe Flash Media Server klienta ( flex, air ) i stronę serwerową ( java ) musisz se napisać sam hahah do czego na pewno nie każdy jest zdolny, ale jak już to nie jest to trudne. Ja klienta napisałem we Flexie przy użyciu darmowego FlashDevelop stronę serwerową Netebans ( java ) Przykład podłączenie się do serwera ( klient flex )
Linki od których powinie zacząć jak się odważysz to samemu robić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Tutorials Red5 and Flex RED 5 RED 5 #2 Red 5 Dominick blog & tutorial Red5 Tutorials RED 5 API Flash Media Server Tego musisz słuchać jak będziesz to robić inaczej łamiesz licencje red5 (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wszystko rozbija się o: NetConnection ( połączenie ) NetStream ( striming obrazu, dźwięku ) SharedObject ( dzielone obiekty np do chatu ) a w red5 jest zaszyty server Tomcat Rozwiązań jest sporo darmowe tylko jakieś marne swego czasu znalazłem, ale płatnych jest masa np: webcams flash wpisujesz złe słowa kluczowe spróbuj w google wpisać webcam web client a odnajdziesz to czego szukasz Ten post edytował emp 9.09.2009, 01:40:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:26 |