![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz mam powoli dosc divow.... od ponad godziny staram sie wstawic jeden obrazek w tlo i mi sie nie udaje....
oto kod: a to css
probowalem juz prawie wszystkiego, szukalem na xx forach i nic.... wszystkie porady nie dzialaja... poradzcie cos... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A upewniłeś się, że ścieżka do obrazka jest prawidłowa (musi być ścieżka względem pliku css)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
livehttpheaders i zobacz czy się wczytuje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Najprawdopodobniej rację ma wookie.Wiele osób bezmyślne kopiuje kod innych i sądzą, że skoro tam jesod katalogu głównego, to tak jest to robione. Zapominają, że wększość osób wrzuca plik css bezpośrednio do root i dlategota jest. Sam kiedyś się zdziwiłem czemu nie mam styli na stronie. A wszystko dlatego, że postanowiłem zrobić porządek i wszystkie style wrzuciłem do osobnego katalogu styles, a samych ścieżek do background-image nie zmieniłem w nich.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
omg racja.... style mam w innym katalogu... dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:23 |