![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Poszukuję czegoś w rodzaju instrukcji/porady dot. instalacji systemu linux debian na serwerze poprzez ssh z całym środowiskiem potrzebnym do uruchomienia serwera www (apache, php, mysql..). Proszę o konkretne artykuły/linki. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz ssh, to chyba już masz linuxa, co ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh sorry, zacząłem od dupy strony (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Tak więc od początku: jak zdalnie zainstalować linuxa i postawić na nim wszystkie potrzebne do działania jako serwer www komponenty? Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No jak dostajesz dedyka, to przecież z prekonfigurowanym Linuksem + SSH. Reszta instaluje się tak, jakbyś siedział osobiście przed klawiaturą tamtego kompa. :]
|
|
|
![]()
|
|
Cóż.. Więc przepraszam za moją niewiedzę i dziękuję za chęci pomocy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Resztę już znalazłem. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 20:20 |