![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy mozecie mi napisac skrypt ktory pobieze mi dane z tego Adresu:
http://s2.eradia.pl:9010/admin.cgi?pass=kl...wxml&page=4 i teraz tak... nieobchodzi mnie jak to bedzie zrobione (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ale potrzebuje zeby wszystkie dane z tej strony zostaly pobrane... przekonwetrowane do XML(zebym mogl sie tym poslugiwac jak XML) i to wszystko czego zadam ;/ prubowalem juz chyba wszystkiego... ktos mi tam poleca "curl" ale ja nawet nie wiem o co w tym chodzi wiec pisze temat tutaj na foru mmam nadzieje ze szybciutko dostane skrypcik ;] oczywiscie nagroda to w stopce "Autor" uzywalem takiego skryptu ale to byl niestety niewypal ... same errory i itd..: Ten post edytował Spawnm 20.08.2009, 19:40:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dziala... juz próbowalem... czekam na dalsze propozycje....
Ten post edytował batman 21.08.2009, 07:06:13
Powód edycji: ja proponuję kupić słownik ortograficzny ~batman
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niedziala... juz prubowalem... czekam na dalsze propozycje.... Co to? Koło fortuny? To fajnie że próbowałeś. Moja propozycja to file_get_contents. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Peter, czytałeś post Fafu ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Peter, czytałeś post Fafu ? Oj, widze że ktoś ironii nie umie wychwycić... Chyba nie słyszałeś tej opowieści o księdzu, który pięć niedziel pod rząd wygłaszał to same kazanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
czy mozecie mi napisac skrypt ktory pobieze mi dane z tego Adresu: (...) Nie, forum jest od pomagania, a nie od kaleczenia. (...) i teraz tak... nieobchodzi mnie jak to bedzie zrobione (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (...) Teraz tak, nie obchodzi mnie jak to zrobisz, ale następne tematy w tym tonie będą zamykane. (...) ale potrzebuje zeby wszystkie dane z tej strony zostaly pobrane... (...) przekonwetrowane do XML(zebym mogl sie tym poslugiwac jak XML) i to wszystko czego zadam ;/ Jak chcesz przekonwertować XML do XML? prubowalem juz chyba wszystkiego... ktos mi tam poleca "curl" ale ja nawet nie wiem o co w tym chodzi wiec pisze temat tutaj na foru (...) Opis, wraz z przykładami masz w manualu. Nie powiesz mam chyba że masz problemy ze skopiowaniem tekstu? Temat zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:24 |