![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poniżej podaje skrypt który skończyłem wczoraj pisać i do dziś nie chce dobrze zadziałać.
Chodzi o to, że gdy nacisnę przycisk Akceptuj, akceptuje mi wszystkie rekordy (zminia wartosc kolumny TYP z "0" na "1" ), wpisuje w kazdy z nich to samo haslo, a gdy klikam usuń nic nie robi... Nie wiem co robie nie tak - nie jestem orłem więc błagam o wyrozumiałość (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Z góry dziękuje za pomoc!
Ten post edytował d0m1n1k_ 20.07.2009, 13:28:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh kolejny raz powtarzam, po co utrudniać sobie życie...
nie mogłeś tekstu przy echo wziąść w ' '? nie musiałbyś wstawiać tyle / a to naprawdę nie wygląda za fajnie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam,
chodzi głównie o tą część:
Czy może być to spowodowane, że każdy button ma tą samą nazwę (w przypadku akceptacji - WERYFIKACJA, w przypadku usuwania - DELETE)? Jeśli tak, to jak mam przerobić je, żeby były generowane chocby zgodnie z wartoscia ID (np. ID=2 => name="weryfikacja_2")? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:38 |