![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 6 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem w skrypcie:
Dla wartości 4 i 2 działa, a dla 1 - nie. Zapewne chodzi o sesję, bo usunąłem to $_SESSION['visit'] != '1' i działało. (wyciąłem łączenie z bazą MySQL) Proszę o pomoc! Ten post edytował zavada 18.07.2009, 18:58:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... a co ma sie wykonac dla jedynki ?
generalnie napisz cos wiecej bo wedlog tego skryptu to dla jedynki nic nie powinno sie chyba wykonac ;] jesli chodzi o $_SESSION['visit'] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 6 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 to ostrzeżenie (w banowaniu użytkowników). $_SESSION['visit'] to sesja, która sprawdza, czy jest to wejście na strone, czy przejście z inneh poodstrony (jak wchodzi się na strone, to sesja jest równa ''). Ja sprawdzam, czy nie jest pusta, jak jest pusta,to znaczy że ktoś wszedł na stronę i zmieniam ją na 1, a jeśli ktoś przeszedł z innej podstrony to jest równa 1 i nie ma pokazywać ostrzeżenia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 03:53 |