![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam nastepujacy problem.
Chce na swoim serwerze utworzyc formularz, ktory wrzuca pliki do danego folderu na innym serwerze ftp (ofc wszystkie dane do docelowego posiadam.), zmienia im uprawnienia itd. Tworzy na nim foldery, skaluje obrazki itd. - generalnie, zarzadza galeria na innym serwerze. Jest to mozliwe? Jesli tak, to jak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
najpierw robisz normalby upload do siebie a potem:
http://pl2.php.net/manual/pl/book.ftp.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A np zmiana wymiarow obrazka na "obcym" serwerze?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a czemu nie mozesz zmienic u siebie i wrzucic dopiero do obcego?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
bo zakladam scenariusz, ze bede chcial zmienic obrazek, ktory jakis czas juz na tym serwerze jest : ]
|
|
|
![]()
|
|
no to pobierzesz go sobie na serwer, zmienisz u siebie i wyslesz spowrotem
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
duzo z tym roboty?
![]() |
|
|
![]()
|
|
ty sie mnie pytasz czy glupio smiejesz? Wybacz, ale ta durna geba na koncu pytania mnie myli.
Jesli sie mnie pytasz to pytasz konkretnie o robote czego? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie wiedzialem ze z "iks de" tworzy sie taka glupia geba : ]
Chodzi mi konkretnie o przesylanie obrazka do siebie, skalowanie i wysylanie z powrotem kiedy w galerii jest np 50 obrazkow - czy warto sie za to zabierac. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:52 |