![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Chcę skopiować plik z adresu który otrzymuję w zmiennej i zapisać go na serwerze gdzie mam swój skrypt.
Plik jest zawsze plikiem graficznym, więc (chyba) nie mogę go pobrać przez file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Kod poniższy oczywiście nie działa. Ale wkleiłem go w celu pokazania jakiego rozwiązania próbowałem oraz o co mi chodzi. Wiem, że kod nie działa z tego powodu, że nie da się skopiować jako plik tego co zwraca funkcja fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Jestem początkującym i mam świadomość że problem jest na poziome przedszkolnym. Jednak po dłuższym przeszukiwania w internecie nie udało mi się znaleźć rozwiązania tego problemu.
Ten post edytował Micky 11.07.2009, 22:31:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
copy" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ?
Czemu nie możesz otworzyć go file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Wystarczy np:
Ten post edytował b4x 11.07.2009, 16:35:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, Dzięki!
To mi pomogłeś! Tylko chyba w tej lini:
powinno być:
To tak jakby ktoś chciał tego kodu kiedyś użyć i nie zauważył. Pięknie mi wszystko śmiga. I dzięki też za szybką odpowiedź! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:31 |