![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem gdyż przepuszczam daną zmienną przez pewne funkcje (na początku poddałem ją htmlspecialchars) i w pewnym momencie chciałbym usunąć z niej pewne nieinteresujące mnie znaki. Problem pojawił się przy znaku " ' " oraz " \ ". O ile z tym pierwszym sobie bez problemu poradziłem wstawiając właśnie w taki sposób jak powyżej, o tyle z tym drugim nie mogę sobie dać rady. Próbowałem wkładać to w zmienne a następnie wyświetlać ,lecz problemu nie mogłem rozwikłać jeszcze przy nadaniu tej wartości zmiennej. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób mógłbym ten problem rozwiązać to byłbym wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba go poprzedzić drugim slashem: "\\"
Ten post edytował Louner 3.07.2009, 08:07:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście - nie pomyślałem ,że to się może sprawdzić tym razem
![]() Dzięki Panowie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:47 |