Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z polaczeniem z JABLUSZKO.NET
grzesgracz

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam i przepraszam na wstepie za wulgaryzmy :/ ale juz nie moge...
Mam dwa konta na serwerze jabluszko.net (oczywiscie oplaconena jeszcze 7 miesiecy) ale od 2 miesiecy nie moge sie zalogowac na ftpa, ani na konto admina... Nie robilem totalnie nic, zadnych zmian z tym kontem (od momentu, gdzy dzialalo ok, rzecz jasna smile.gif Proboje jakims cudem znalezc sk...ela od serwera, ale z nimi nie da sie porozumiec (kiedys sie dalo, teraz sie nie odzywaja! :[ ) Nie wiem co mam robic, moze ktos ma pomysl?
Znalazlem przez wyszukiwarke whoIs do kogo nalezy domena jabluszko.net i dowiedzialem sie, ze jest to xxx yyy (dane sa na stronie jabluszko.net), czyli gosc, ktory widnieje na stronie. Jest do tego telefon: 504144444 ale nikt nie odbiera!! Czy ktos ma pomysl co z tym zrobic? Gdzie to zglosic, a moze ktos zna tych ludzi? (oni sa z Wroclawia, adres to: podany na stronie, tutaj nie moge podobno zamieszczac danych...)
POMOZCIE!!
Dzieki, pozdrawiam
Grzesiek

PS Sorry za temat troche nie z tej dzialki, ale nic lepszego nie przychodzi mi do glowyu na razie... :/

PS2: Zmienilem troche pierwsza wersje, bo podobno nie mozna zostawiac danych... :/ sorry

--------------------
_odpowiedni dać rzeczy kształt | http://alldesigner.net
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
rzseattle

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Przeniesione z php Poczatkujacy.

Panie grzesgracz nastepnym razem takie topiki niebeda akceptowane. (ten zostal zmieniony)

--------------------
"Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
+Quote Post
DeyV

Grupa: Zarząd

ALe temat jest warty zastanowienia. Chętnie usłyszałbym od kogoś, znającego się na polskim 'prawie' do kogo powinno się iść z takim problemem, nie skazując się od razu na kilkumiesięczny protokuł sądowy.

--------------------
"Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
+Quote Post
grzesgracz

-----

Ok, wczoraj napisalem po raz kolejny do admina jabluszko.net i W KONCU! Odpowiedz! Podobno zmienili hasla, a ja nie dostalem wiadomosci. (nie wiedziec czemu :/ )
Pozdrawiam
G.

--------------------
_odpowiedni dać rzeczy kształt | http://alldesigner.net
+Quote Post
Bora

-----

Pewnie ktoś przejrzał forum i poinformował admina a ten nie chcąc sie całkowicie pogrążyć odpowiedział.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:49