![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam taki problem otóż jest to skrypt dodawania ołoszenia i wszystko działa poza dodawaniem zdjec czy moglby ktos moze spojrzeć na kod moze coś pradzicie, jak cos jest jeszcze podobne to piszcie bo niewiem co jeszcze a niechciał bym dawać zadużo bo nieczyte;ne jest pozniej.
Prosze o pomoc można pisać na gg 2323801 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetla jakiś błąd czy o co chodzi ? Po za tym nie widzę żebyś je gdzieś wgrywał ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nie wyswietla jak nadusze dodaj zdjecie to pokazuje zebym wskazal zdjeciue i jak dysze dodato to przeladuje strone i nic
moze odezwal bys sie na gg to przedstawil bym cie cala strone to moze szybciej by sie doszło do tego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że szukasz kogoś kto zrobi to za Ciebie, a nie pomocy...
Polecam zapoznać się z http://webmade.org/kursy-online/upload-kurs-php.php |
|
|
![]()
|
|
otóż nie mam już większość gotową i powinno tak działać ale niestety nie działa. Nieznam aż tak dobrze php żeby samemu znaleść błąd. i dlatego proszę o pomoc.
Chodzi o wczytywanie zdjęć do bazy mam takie pliki w tym serwisie img.php
dalej plik img_tmp.php
no i z tymi plikami powinno działąć wszytko ok ale niestety niedziałą i jeszcez plik funkcje.inc.php
jeśli jeszcz coś jest potrzebne to piszcie. Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Wydaje mi się że szukasz kogoś kto zrobi to za Ciebie, a nie pomocy... Audyt i ekspertyza, to dla niektórych źródło utrzymania. Cytat Nieznam aż tak dobrze php żeby samemu znaleść błąd. Już chyba każda przeglądarka ma choć sprawdzanie pisowni... :X Cytat , jak cos jest jeszcze podobne to piszcie bo niewiem co jeszcze a niechciał bym dawać zadużo bo nieczyte; Albo pisz jak człowiek i nas szanujesz, albo nie dziw się, że nikt nie chce odpowiadać. Zrobiłeś zupę z funkcji z tego kodu, zero wcięć i myślisz, że ktoś będzie sobie najpierw ten kod kopiował, wcinał i sprawdzał...? A mówisz, że nie działa dodawanie zdjęć: wywal wszystkie małpy z kodu i jeśli nic nie wywnioskujesz z błędów - przećwicz wysyłanie plików na czystym skrypcie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:09 |