![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Skąd: RuskieJaKraina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na mojej stronie givedetail.php skrypt wypluwa informacje z bazy danych (dane Klienta).. Na samym dole między innymi skrypt wypluwa dane z komórki OPIS: (Typ: longtext ) Część kodu odpowiedzialnego za wyświetlenie Opisu ze skryptu givedetail.php :
Pomijając kod HTML który nie sprawi mi problemu, chciałem was zapytać co muszę napisać w PHP żeby zrobić edycję komórki "OPIS" bezpośrednio ze strony na której wypluwane są wyniki.. Coś w rodzaju edycji napisanego już posta na forum .. Z góry wielkie dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W ramach strony? Szukaj ajax inline edit.
Reszta, to zapytanie UPDATE... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Skąd: RuskieJaKraina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ramach strony? Szukaj ajax inline edit. Reszta, to zapytanie UPDATE... To jest w Javie ? Wolał bym to zrobić w PHP .. Poniżej opisu mam Linka -=edytuj=- klikam i wychodzi mi poniżej opisu panel w którym pojawia się cała zawartość komórki opis z możliwością dopisania czegoś .. Jak to mogę zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat To jest w Javie ? Java!=JavaScript! Cytat klikam i wychodzi mi poniżej opisu panel w którym pojawia się cała zawartość komórki opis z możliwością dopisania czegoś .. Tylko JS; PHP nie działa po stronie klienta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:54 |