|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 3.01.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwe, jeśli tak, to czy ktos próbował publikować dokumenty bezpośrednio z worda do swojej aplikacji?? Widziałem że jest coś takiego jak "Blog Accounts" i lista do wyboru różnych dostawców. Da się to jakoś skonfigurować zeby korzsytało z mojego API?? Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat Da się to jakoś skonfigurować zeby korzsytało z mojego API?? Poczytaj o XML-RPC. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Moje pytanie brzmi czy są jakieś moduły/klasy do udostępniania plików Word lub OpenOffice w sieci?
Wyobrażam sobie to tak, że zawartość będzie wyświetlana na stronie WWW z zachowaniem stylu edytowania jak w oryginalnym dokumencie. A może inne sposoby znacie, niekoniecznie PHP? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Google Docs? Tylko jest warunek, aby dokumenty były publicznie dostępne.
Własny podgląd będzie nieco problematyczny... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 07:45 |