![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zlecę wykonanie społecznościowego portalu internetowego. Całość mniej więcej ma wyglądać jak nasza-klasa, chodzi oczywiście o funkcje a nie o ogrom tego portalu. Żeby mniej więcej przybliżyć potrzebowałbym coś takiego:
Innymi słowy byłby to taki portal oparty na tych podstawowych funkcjach znajdujących się w naszej klasie, taki jakby klon, ale z dostosowanymi funkcjami do moich potrzeb. Wszystko wykonane w PHP5 i MySql/Postgresql. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: gadu-gadu: 3097990 e-mail: drzalek83@wp.pl tel: 513-518-513 Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całość mniej więcej ma wyglądać jak nasza-klasa, chodzi oczywiście o funkcje a nie o ogrom tego portalu. nie rozumiem za bardzo tego zdania. chodzi o funkcje a nie o ogrom tego portalu? co masz na myśli pisząc ogrom tego portalu? wg mnie ogrom to ludzie, a tego Ci programista nie napisze;) funkcje i owszem. napisz jeszcze jaki masz budżet, żeby było wiadomo kogo szukasz. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, ogrom w znaczeniu, żeby nie patrzeć na ten portal jak na nie wiadomo co, bo jak pytałem kilka osób wcześniej o zrobienie takiej stronki i podawałem przykład NK to widziałem przerażenie w ich oczach
![]() Co do budżetu to wiadomo - jest ograniczony. Zamieszczam ogłoszenie tutaj, bo chciałbym za to dać mniej niż gdybym złożył zamówienie w firmie - mniej nie znaczy taniej oczywiście ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to wg mnie podałeś zły przykład. bo przecież nie zależy Ci na szkołach, klasach.
jeżeli nie masz pieniędzy (aż tyle) to może zainteresuj się socjum.pl lub streemo.pl -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat bo chciałbym za to dać mniej (...) mniej nie znaczy taniej oczywiście mógłbyś to rozwinąć - bo jest to lekko sprzeczne ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
no mozesz dostac np 30.000 PLN lub 10.000 EURO czyli dostaniesz mniej choć nie taniej :-)
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@itsme: fakt, to wiele wyjaśnia
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
nie wypada mi tego az tak nazywac :-)
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
no ale to tylko moje subiektywne odczucie i z pewnością się mylę ![]() nie tylko Twoje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję mniej więcej napisać co oznacza "ograniczony budżet" (chociażby przedział), bo programiści nie lubią ludzi, którzy chcą takie portale za 300 zł
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Mniej, nie znaczy taniej, czyli chodzi o to, że np zamawiam w firmie strone wartą 5000, a muszę za nią zapłacić dla przykładu 10000, bo firma ma koszty itd... Biorąc kogoś kto nie jest firmą zapłacę wtedy mniej, choć tak na prawdę zapłacę tyle samo za stronę co w tej firmie... ot taki mój skrót myślowy
![]() Dziękuję za zgłoszenia, było ich dużo i na pewno coś wybiorę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:50 |