![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem całkowicie początkującym i mam malutki problem, którego nijak nie potrafię rozwiązać
![]()
Jest to wyrwany kawałek kodu z formularza przetwarzającego zamówienie na części samochodowe. Plik, do którego mają być zapisane dane tworzy się, jednakże nie pojawia się w nim żadna treść. Gdyby ktoś był łaskaw i mi pomógł <: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 9 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie powinienes miec tryb 'a' w zamian za 'ab' (nigdy nie slyszalem o 'ab').
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 20 Dołączył: 13.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego masz literówkę w zmiennej raz używasz '$ciagwyjciowy' a zapisujesz '$ciagwyjsciowy'
![]() Pozdrawiam -------------------- Kurs Video PHP i MySQL, porady-it.pl - gotowe rozwiązania dla webmasterów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie powinienes miec tryb 'a' w zamian za 'ab' (nigdy nie slyszalem o 'ab'). To se zajrzyj do manuala, b - binary -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupie literki
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:25 |