![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na wstępie napisze że totalnie nie znam sie na ajax'ie, ale potrzebuje jedna rzecz i mam nadzieje ze mi pomożecie. Potrzebuje bardzo prosty skrypt (tak mi sie wydaje :) ). A mianowicie chodziło by mi o pole tekstowe w którym wpisywało by sie polecenie, które było by przesyłane do pliku php, który sprawdzał by czy takie polecenie tam jest, i zwracał wynik po wykonaniu skryptu. Oczywiście jeśli strona miała by sie za każdym razem przeładowywać to nie był by to problem, ale chce zrobić to bez przeładowań więc proszę was o pomoc. Jeśli mieli byście podobne skrypty to prosił bym o nie, a jeśli nie to może jakieś linki które naprowadza mnie do tego jak to zrobić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się z jakąś klasą AJAX'a.
Ja sam korzystam z mintAJAX. Jest obszerny tutorial, klasa w stosowaniu (wydaje mi się) prosta, są przykłady, wszystko w PL Twój problem jest prosty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:32 |