![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej, nie wiem czy to dobre miejsce na moj problem, ale sprobuje.
mam na stronie taki panel administracyjny (dodawanie/usuwanie zdjec i opisow), wykupilem sobie nowy adres na tym samym serwerze i chcialbym skopiowac ten panel, tak zebym nie musial za niego placic ponownie i zeby panel obslugiwal ten nowy adres. czy jest jakas prosta metoda aby to uczynic? jestem zielony jak pietruszka w te klocki ![]() licze na wyrozumialosc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
jeśli podawałeś ścieżki bezwzględne czeka Cię długa mozolna droga aby w każdym miejscu w skrypcie zmienić adresy plików, formularzy, zdjęć. trochę trudno cokolwiek mówić na ten temat, nie wiemy jak wygląda owy skrypt...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wykupilem sobie nowy adres na tym samym serwerze i chcialbym skopiowac ten panel, tak zebym nie musial za niego placic ponownie i zeby panel obslugiwal ten nowy adres czyli chcesz go zwyczajnie ukraść i chcesz żebyśmy Ci w tym pomogli?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To skieruj tą drugą domenę na ten sam adres. tak to moge zrobic, ale czy wtedy korzystajac z tego panelu nie bede dokonywal zmian na obu stronach? chodzi o to zeby od momentu skopiowania strony wraz z panelem na nowy adres, ta druga zaczela dzialac samodzielnie (inne aktualizacje itp.). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A jak kupujesz na targu 2 pomidory to płacisz za 1 czy za 2? J.w. - skoro masz licencje na 1 sztuke panelu to skopiowanie go na 2gi serwer i uzywanie drugiej kopii jest po prostu kradzieza. To ze taki skrypt sie 1 mln razy latwiej powiela niz pomidora nic nie zmienia. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Ja napisał ~dr_bonzo. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:03 |