![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze skracaniem linków
Napisałem taki kod i coś jest źle, ale nie wiem co: Kod DirectoryIndex index.html index.php RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteEngine On RewriteRule ^([^-]+)/([^-]+)$ index.php?page=$1&album=$2 [L,NC,NS,QSA] RewriteRule ^([^-]+)$ index.php?page=$1 [L,NC,NS,QSA] jak wejde na podstronę: mojastrona.pl/podstrona.php to wszysto dobrze wczytuje mi podstronę mojastrona.pl/index.php?page=podstrona php, ale nie wczytuje mi obrazków, a jak wejdę na podstrone mojastrona.pl/podstrona.php/folder to wcytuje mi podstronę mojastrona.pl/index.php?page=podstrona php$album=folder, ale nie wczytuje wogule szablonu css. Nie wiem jak to naprawić bo nie znam się na mod_rewrite, Proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jedno RewriteCond dotyczy TYLKO najbliższego następującego RewriteRule.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 19:40 |