![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wiec pisze dziala mi phpbb, phpbb+1.3 a bluedragon lub phpnuke mi nie chce ruszyc
w bluedragonie zakonczylem instalacje wcisnalem link index i blad jakis |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze napisz co ci nie dziala... jakies bledy? sory ale moja magiczna kula nie dziala ostatnio...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eureka bluedragon dziala!! bo w mi sie nazwy baz pomieszaly
moze w phpnuke jakies literowki mialem :] |
|
|
![]()
|
|
blad w phpnuke:
Warning: Failed opening 'language/lang-.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /phpnuke/html/mainfile.php on line 189 Warning: Failed opening 'admin/language/lang-.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /phpnuke/html/mainfile.php on line 204 Warning: Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /phpnuke/html/header.php on line 31 Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /phpnuke/html/header.php on line 47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do tych bledow to chyba brakuje ci ustawien z bazie. Przegranie ppnuke i danie dostepu nie zalatwia sprawy, musisz jeszcze utworzyc tabele w bazie danych kozystajac z pliku sql, w manualu (albo readme) powinno byc napisane co trzeba zrobic.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:38 |