![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rejestrując się na facebooku podalem swój email np. costam@wp.pl , poczym zostałem po rejestracji przekieorwany na strone na której był link do zalogowania się na poczta.wp.pl... Pytanie mam odnośnie własnie tego JAK zrobić aby na stronie po rejestracji był widoczny link do poczty...
Z odczytaniem domeny maila nie mam problemu, o objęciu tego w warunki, zastanawiam się tylko nad przesyłem tego, w GET, jest to proste, moge podać nazwę w linku, ale jak to zrobić w POST? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wysłaniu formularza i przetworzeniu,daj po prostu
gdzie $domena,to nazwa tej domeny którą uzyskujesz. Ew. ale tu pamiętaj o tym,że nie możesz wysłać przed tym nic do przeglądarki,ew. zastosuj
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wysłaniu formularza i przetworzeniu,daj po prostu
gdzie $domena,to nazwa tej domeny którą uzyskujesz. Ew. ale tu pamiętaj o tym,że nie możesz wysłać przed tym nic do przeglądarki,ew. zastosuj
W rzeczywistości i tak najpierw wysłany będzie header przy buforowaniu ;p Co ja to miałem...
@edit coś ten link źle się wyświetla... miało być: '<a href="'.$mail[1].'">Link</a>' Moje to takie przykładowe... zadziała w wypadku np. op.pl, wp.pl, interia.pl, poczta.fm Ogólnie to bym radził, usiąść chwilkę przy tym i zrobić sobie tablice np. $tablica = array('op.pl' => 'poczta.onet.pl', 'poczta.eu' => 'poczta.interia.pl') itd itd Ten post edytował fifi209 17.03.2009, 21:47:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 05:07 |