![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mam poważny problem. Zrobiłem dla linków do tekstu dymek opisujący treść z tego tekstu. I na stronie strona z działającymi dymkami działa pięknie, ale jak skopiowałem tes sam kod na witrynę witryna z niedziałającymi dymkami to już nie działa. Dlaczego? Oba kody są identyczne (oprócz zmiennych) , na tym samym koncie hostingowym. Poniżej kod całego dymka i tabeli. Na potrzeby posta wyciąłem <style> i <javascript> z <head>
Co jest źle? Dla mnie powinno działać;/ Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi. miccom Ten post edytował miccom 17.03.2009, 11:44:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie jest to samo
Kod <td bgcolor="#f8f7f1"> <a onmouseout="Chmurka(this,0)" onmouseover="Chmurka(this,1)" href="pokaz_temat.php?id=1&temat=Garść porad podczas wyboru firm do obsługi wesela" title="">Garść porad podczas wyboru firm do obsługi wesela</a> <div class="chmurka1">Podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami na temat nagrań demo i filmów z wesel. Nie mam zamiaru w... Ť dalej ť</div> <br style="display: none;"/> </td> Kod T.parentNode.lastChild.style.display=t?'block':'none' A ostatni element dla powyższego htmla to br a nie div. Wygeneruj liste elementow wedlug tagow (getElementsByTagName) i w twoim przypadku wystarczy wywolac Kod element.style.display=t?'block':'none' dla pierwszego znalezionego elementu. P.s. Prośba do następnych osób aby nie pisali o mozliwościach wykorzystania jquery, mootoolsów ani podobnych do tego celu gdyż jest to zupełnie zbędne i pozbawione sensu. Ten post edytował wookieb 17.03.2009, 11:39:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuję za odpowiedź.
Działa. NIe znam się na js w ogóle. To jest kod z jakiejś strony. Przepraszam że nie poruszyłem wyższych zasobów php. Każdy się kiedyś uczy. Ale mimo wszystko-dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. miccom. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 23:46 |