![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam nadzieję, że wybrałem dobrą kategorię. Jest to prośba o pomoc albo ogłoszenie. Mam do zaprojektowania system który musi spełnić następujące zadania: Strona publiczna - pozwalać wybrać datę przybycia oraz liczbę nocy ze strony głównej - sprawdzić i wyświetlić dostępne pokoje wraz z opisem i cenami - umożliwić wybór liczby nocy oraz osób w każdym z tych pokojów - wyświetlić formularz rezerwacji wraz z opcjami płatności - wpisać dane do bazy jako niepotwierdzone do momentu dokonania płatności - po dokonaniu płatności (paypal) zmienić status zamówienia na potwierdzone i wysłać emaile z potwierdzeniem rezerwacji Będę miał również osobną sekcję na której użytkownik będzie mógł zobaczyć pełną listę pokoi wraz z opisami i cenami i chciałbym aby miał możliwość przejścia od razu do rezerwacji danego pokoju (tzn. zarezerwuj ten pokój teraz) Strona administracyjna - dodawać rezerwacje ręcznie - usuwać / edytować rezerwacje - przeglądać rezerwacje - zmieniać status rezerwacji ręcznie (w przypadku płatności czekiem) Wszelkie inne sugestie również mile widziane Chciałbym aby system był możliwie prosty i łatwy w dostosowaniu do układu strony, bez zbędnych fajerwerków. Czy znacie coś co mogłoby spełnić te oczekiwania? CZY MOŻE KTOŚ Z WAS BY SIĘ PODJĄŁ ZAPROJEKTOWAĆ DLA MNIE COŚ TAKIEGO? ILE BY TO KOSZTOWAŁO? Czekam na oferty pozdrawiam Michał P.S. Chyba zapomniałem dodać, że skrypt powinien być oparty o php + mysql. Podepnę go pod własnego autorstwa CMS(obsługujący inne strony serwisu) nad którym obecnie pracuję. Niestety sam skrypt sprawdzania dostępności i rezerwacji narazie mnie przerasta. Proszę o przesyłanie ofert (temat aktualny dopóki go nie zamknę) Najciekawszą ofertę wybiorę w połowie marca. (na początku marca przygotuję dokładniejszy opis zadać skryptu) Dziękuję za pomoc Ten post edytował najszerszy 23.02.2009, 11:37:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę temat na Poszukuję.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
tu tez pomagaja ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:27 |