![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Ostatnio postanowiłem pobawić się Zend Frameworkiem, no i wszystko pieknie poczytałem sobie quickstart oraz ten tutorial. No i postanowiłem sprawdzić swoją wiedzę. Oto efekty moich prac: Struktura katalogów: Kod application controllers models DbTable views scripts templates index news cache library Mpkm Controller View Smarty Zend public No i pliki: public/index.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 17 Dołączył: 23.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $frontController->setBaseUrl('/~gust/newmpkm'); To jest napewno źle, ścieżka musi wskazywać na katalog w którym znajduje się plik index.php, czyli /~gust/newmpkm/public. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh zrobiłem wszystko od początku na podstawie dokumentacji zamiast tutoriali zanim przeczytałem twojego posta i śmiga, ale sprawdziłem co napisałeś i faktycznie tam był błąd ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:21 |