![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Zarejestrowałem domenę noweMoto.pl i chciałem zaczerpnąć waszej opinii. Jak myślicie co będzie zawierała strona z taką domeną ? Chciałem dowiedzieć się z czym najczęściej kojarzcie taką domeną aby określić czy została prawidłowo dobrana do treści strony. Proszę o waszą opinie. Pozdrawiam i dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Nowe motocykle ?
![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 28.01.2009 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że chcesz tę domenę komuś sprzedać ?
Ja mam tylko nadzieję, że ludzie z pojęciem, wiedzą, że takich domen się nie wybiera. Są lepsze, aczkolwiek trudniejsze to wymyślenia. Do tej domeny pasuje cokolwiek związanego z nowinkami w motoryzacji, motocykle, samochody + nowe części. Ja zbudowałbym na tej domenie stronę "o motoryzacji" choć pewnie nie potrzebnie. Dużo już tego badziewia jest. -------------------- Agencja Interaktywna ENERO - Strony www, reklama, identyfikacja wizualna - www.enero.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez sensu domena, niby kojarzy się coś z motoryzacja, jakąś nową generacją, nowym sprzętem itp. ale domena brzydka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 28.01.2009 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do domen trzeba mieć wiedzę i podejście. Powiem od razu, że domeny z pospolitych słów są ***** warte
![]() ![]() Nie baw się w sprzedaż domen najlepiej jeśli nie umiesz trafić w potrzeby rynku. Nie twierdzę jednak, że nikt by tego nie kupił. Jak mawia stare przysłowie: "Znajdzie się głupi co weźmie i kupi" ![]() Pozdrawiam -------------------- Agencja Interaktywna ENERO - Strony www, reklama, identyfikacja wizualna - www.enero.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie sprzedaje domen, szukam właściwej do mojej strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Czego byś nie robił, ta domena nie jest rewelacyjna i podsumowując: Z konkretami się nie kojarzy.
Pozdrawiam -------------------- Agencja Interaktywna ENERO - Strony www, reklama, identyfikacja wizualna - www.enero.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to nazwa w stylu "PHU Bud-pol-ex-tech"
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie to nazwa w stylu "PHU Bud-pol-ex-tech" Albo Ok-bud Olesno Zakład Usługowo Remontowy ![]() Mariuszu wybieraj nazwy mające odrobinkę wspólnego z motoryzacją, ale nie przedstawiające Twojej działalności. Może kiedyś napiszę o tym artykuł. -------------------- Agencja Interaktywna ENERO - Strony www, reklama, identyfikacja wizualna - www.enero.com.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:07 |