![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w php nuke 6.5 mozna dodawac scrypty js. Teraz powiem dokladniej o co mi chodzi: Mam php - Nuka 6.5 i mam fajny scrypt ( w js) i jesli prubuje dodac moja strone do nuka (tzn. w odpowiednim polu wklejam caly kod strony ktory wczesniej przetworzylem na taki jaki mi sie podoba chodzi o kolorystyke) i jesli probuje dodac strone to mnie kieruje na strone glowna i nie zapisuje tej strony z js. Tak wiec podejrzewam ze w nuku nie mozna dodawac stron z js. Jesli jest inaczej prosze o dodpowiedz a takze prosze o podpowiedzi co powinienem zrobic w takim oto przypadku...
Ps.. Prosze takze o wmiare szybka odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki Indianin za ta podpowiedz (widze ze nie tylko ja mam taki problem) ale jest maly probelm Napisales ttam:
Cytat 1: if ((eregi("<[^>]*script*"?[^>]*>", $secvalue)) || (eregi("<[^>]*style*"?[^>]*>", $secvalue))) {
zamieñ to na : 1: if ((eregi("<[^>]*style*"?[^>]*>", $secvalue))) { A u mnie jak patrze w kodzie jest tylko: Cytat if (eregi("<[^>]*script*"?[^>]*>", $secvalue))
Mam tylko to zamienic? |
|
|
![]()
|
|
DZIEKI INDIANIN
w KONCU BEDE MOGŁ KONTYNUOWAC PRACE NAD SERWISEM!!! Ps. Jescze raz wiekie DZIEKKI!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Teraz jest z nowu problem poniewaz niektore moje strony zawieraja styl css a jesli zamienilem (tak jak radziles) zeby nie pozwalalo na dodawanie stron z stylem to co mam teraz zrobic? mozna ta cala linijke skasowac lub jakos ja zmodyfikowac aby nozna bylo dodawac js, css, php itp..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:49 |