![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Znalazlem w sieci ponoc bardzo dobry token z tym ze nie znam sie na tych sprawach i nie wiem w jaki sposob mam go wprowadzic w zycie... ![]() Na stronie autora nie jest zbytnio wyjasnione, przynajmniej dla zielonego w jaki sposob i czego tam jeszcze brakuje by to zadzialalo... Bardzo prosze jesli ktos moglby mi wyjasnic co mam z tym zrobic... ![]() link do strony autora tokena: Token
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje obrazków , sam sobie stwórz .
Pozatym jest wiele wiecej tokenow i owiele lepszych |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"slewin" dziekuje za odpowiedz, jesli masz jakies gotowe te lepsze tokeny to czy moglbys mi podac?
![]() Bardzo prosze o pomoc i jak cos takiego mozna polaczyc z takim formularzem:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A musisz korzystać z CAPTCHA? W miarę możliwości powinno się omijać takie rozwiązania.
Osobiście, do formularza kontaktowego na jednej ze stron wykorzystuję SBLAM! i nie mam problemów ze spamem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Wszystko pieknie tylko ja sie zupelnie na tym nie znam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Fajne to jest poczytalem o tym skrypcie:) Lecz nie potrafie sobie poradzic z polaczeniem tego sblambb z tym moim formularzem
![]() ![]() Bardzo prosze jesli mozesz mi pomoc polaczyc ten skrypt co mi podales z tym moim formularzem bylbym bardzo wdzieczny.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Myśl trochę; przecież możesz połączyć parę pól w jedno i podesłać jako treść do serwera sprawdzającego.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:59 |