![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak stworzyć najprostszy cms by administrator mógł by dodać w prosty sposób ogłoszenie ze zdjęciem?
Czy ktoś mógł by mi polecić artykuł o strukturze cms lub podsunąć gotowe rozwiązanie, ewentualnie naprowadzić? Ale proszę nie polecajcie mi Jomala lub coś w tym stylu. Szukam już kilka dni w sieci i znajduje tylko artykuły o tych programach. Uczę się od jakiegoś czasu PHP, ale nie wiem jak to wszystko połączyć ze sobą? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 12 Dołączył: 22.11.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
CMS to jest system zarządzania treścią przecież? Każdy CMS ma sporo funkcji, a coś z panelem dodawania fotek i podpisów do nich to zwykła stronka. Sam właśnie robię coś podobnego, tylko, że nie na fotki, a na komentarze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Do czegoś takiego jak Ty napisałeś, myślę, że wystarczą Ci 4 strony; login.php, logout.php, adminpanel.php, index.php.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 06:46 |