![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam pytanie. Próbuję napisać skrypt w cURL`u, który połączy się z daną stroną przez wybrane przezemnie proxy. Mam jednak problem z tym proxy. Skrypt do otworzenia strony www już posiadam :
Niestety, nie wiem co zrobić, aby połączyć się teraz przez proxy :/ Czy może mi ktoś odpowiednio przekształcić ten skrypt, bądź dać jakieś wskazówki ? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
http://pl.php.net/manual/pl/function.curl-setopt.php
LEŃ! LEŃ! LEŃ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem... Napisałem coś takiego, ale niestety nie wyświetla mi strony. Proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Już działa, wyświetla się strona. Niestety jak wejdę przez ten skrypt na whatismyip.com, to nadal wyświetla moje ip ;| Proszę o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Prawdopodobnie jest to wina Twojego serwera pośredniczącego. Są trzy rodzaje, Twój, to prawdopodobnie transparent, który nie podstawia swojego IP.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Czyli muszę wpisać inne proxy? Nie może być transparent tak ? ok rozumiem już działa.
Ten post edytował kezman 2.12.2008, 20:08:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:48 |