![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na serwerze w dokumentach .txt mam normalny tekst. Kod odpowiedzialny za pobieranie pliku to:
I jak otwieram pobrany w ten sposób dokument .txt to na początku ma część kodu strony: A dopiero na swoim końcu ma faktyczną zawartość. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Poza tym jak pobieram pliki pdf wybierając opcję 'otwórz' to wyświetlają się normalnie w adobe acrobat, a jak wybiorę opcję 'zapisz' to zapisują się w niewiadomym formacie i nie można ich otworzyć za pomoca adobe acrobat. Nie wiem co jest grane. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to jest to:
Cytat .............................................. Może coś wysyłasz przed tymi nagłówkami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt - miałem kod html - dzięki. A odnosnie plików pdf - to z tego co zauważyłem to są z ich otwarciem problemy po zapisie gdy mają status secured lub ich nazwa zawiera spacje i myślniki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:33 |