![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam mały problem. Mam wykupioną domenę i postawioną stronę. U mnie wszystko jest w porządku, ale znajomy, mówi, że kompletnie jej nie wyświetla. Co dziwne, jak kazałem mu dopisać do adresu/index.php poszło bez problemu. Kompletnie ogłupiałem, nie wiecie co może być problemem? Wpisałbym link i jeśli moglibyście mi sprawdzić czy również strona wchodzi poprawnie, o byłbym wdzięczny, nie wiem tylko czy można tu podawać adresy? Pozdr.
Powód edycji: dodałem tag i przeniosłem (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Masz ustawione odpowiednio DirectoryIndex?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, ustawiłem w htaccess, ale to nic nie zmieniło.
DirectoryIndex index.php chyba dobrze? Sprawdziłem na wielu komputerach u różnych dostawców internetu i strona tylko u znajomego się nie wyświetla bez dodania /index.php do adresu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi wszystko dziala jak nalezy i na hostingu w OVH nie powinienes miec koniecznosci zmiany czegokolwiek.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za sprawdzenie!
![]() W takim razie problem na pewno musi być po stronie komputera znajomego? Co oprócz zawirusowania powinienem sprawdzić najpierw? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:29 |