![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie pytanko jak coś takiego zrobić bo szukam w Google i nie mogę nic takiego znaleźć co by pasowało
mamy forumasz i skryt php w formularzu mamy on i off jak zrobic tak zeby po zaznaczeniu on zapisywało do pliku on a jak zaznacze off to bedzie off chodzi mi o to zeby po zapisaniu np do pliku ON ono sie zapisywało a jak wejde jeszcze raz na formularz i wcisne off i zatwierdzę zeby te on w pliku txt zamieniało sie na off jak zrobić taki formularz i skrypt czy ktoś mógłby mi pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Szczyt lenistwa...
file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ani słowa więcej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie szczyt lenistwa a brak wiedzy z tego co wiem to to forum jest po to zeby pomagać nie napisałem napisz mi skrypt gotowy a podpowiedz wiec jezeli ktos chce to udostępni skrawek swojej wiedzy i pomoże a nie będzie trzymać tylko dla siebie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Owszem, ale po to dałem Ci link do manuala, żebyś z niego skorzystał. Ta funkcja jest do tego, czego potrzebujesz.
A masz już ~45 postów, to znaczy, że jakieś postępy musiałeś poczynić i manuala na pewno widziałeś. Owszem, wiedzą trzeba się dzielić, ale nie dawać bezmyślnie na tacy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:50 |