![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam zapytanie:
SELECT ogloszenie_id,ogloszenie_tytul,ogloszenie_cena_od,nazwa_miasta,wojewodztwo_name, asortyment_name FROM miasto,ogloszenie,wojewodztwo, asortyment WHERE id_miasto=ogloszenie_miejscowosc and wojewodztwo_id=ogloszenie_wojewodztwo and asortyment_id=ogloszenie_rodzaj ORDER BY ogloszenie_id,ogloszenie_tytul, ogloszenie_cena_od, ogloszenie_miejscowosc, ogloszenie_wojewodztwo,ogloszenie_rodzaj co trzeba dopisać aby pobierał powiedzmy tylko rekordy od w przedziale od 20 do 40? Próbowałem funkcją BETWEEN ale nie działa. Dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Próbowałem funkcją BETWEEN ale nie działa To jak Ci nie działa to może na chłopski rozum
Ten post edytował skowron-line 18.11.2008, 10:27:25 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:58 |