![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuję skryptu w Ajaxie lub JavaScripcie który będzie działał jak Lightbox tylko z tym że wyświetla pliki html, php... może istnieją takie skrypty ale nie wiem pod jakim hasłem szukać jeśli chodzi o zagraniczne strony bo na polskich nic ciekawego nie ma ;] najlepiej żeby to był maxymalnie prosty skrypt i lekki.
Powód edycji: Dodałem tag. /webdice
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj!
Po pierwsze nie ten dział. Po drugie AJAX to nie jest język! A po trzecie, czy mógłbyś jaśniej opisać o co chodzi? Pozdrawiam ![]() // Mówisz i masz. // ~webdice // tnx ![]() // ~ayeo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lightboxa chyba już widziałeś
gdy kliknę na miniaturkę zdjęcia wyskakuje taki jakby popup z powiększonym zdjęciem a ja potrzebuje coś takiego tylko po kliknięciu w link wyskakuje tez okienko tylko z zawartość pliku np. popup.html chciałbym zrobić zęby w tym okienku znalazł się plik z formularzem do logowania czyli np. login.php najlepiej żeby wygląd okienka można by był łatwo edytowalny w css Ten post edytował Moorti 10.11.2008, 16:57:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to teraz jasne. Nie byłem pewien czy chcesz tam pokazać kod html czy plik jako html
![]() Pozdrawiam! W sensie skrypt, którego szukasz ma jedną linijkę kodu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki za pomoc ale mógłbyś zrobić coś takiego bo a JS jestem ciemny ;p
|
|
|
![]()
|
|
Witam!
Korzystając z jQuery (trochę kombajn jak na takie zastosowanie, ale i tak pewnie użyjesz nie tylko do tego - poza tym możesz jakiś efekcik sobie zrobić);
link <a id = "popup_link">pokaż okienko</a> Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
eh albo ja taki ciemny jestem albo to w ogóle nie chodzi ale obstawiam na to pierwsze
![]() mam prośbę zrób to w plikach spakuj i daj jako załącznik ;] |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Wybacz, ale chyba sobie robisz jaja! Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie no dobra sorry poradziłem sobie trochę inaczej ale są inne problemy w nowo założonym prze zemnie temacie ;p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 22:27 |