![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Mam następujący problem. Mam zainstalowanego klienta SVN pod Windowsem XP - Tortoise SVN. Wszystko mi działa, pobiera dane z serwera etc., ale kiedy próbuję zrobić commit-a, to pojawia mi się taki błąd: Kod Warning 'post-commit' hook failed with error output: i tyle, a pliki nie zostają zaktualizowane :/. Dodam, że serwer stoi na Linux Slackware. Proszę o pomoc, bo szukałem już w necie i nie mam do tego zdrowia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zła konfiguracja serwera. skontaktuje się z adminem. post-hook to opcja niestandardowa więc więcej Ci nie pomożemy raczej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście serwer jest źle skonfigurowany. Okazało się, że commity podobno działają, ale żeby zmiany były widoczne na serwerze, musiałem się dodatkowo zalogować zdalnie na tego linuxa i w katalogu z projektem uruchomić polecenie svn update.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:43 |