![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2008 Skąd: Żuromin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie w jaki sposób mam zrobić aby po kliknięciu w menu np "linki" strona otwierała się w centrum tak jak dzieje się to po wyszukaniu danego utworu. Strona http://www.worldmp3.pl/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
możesz na przykład includować pliki w "środku". i napisać prostego if'a obsługującego to. dodatkowo możesz posłużyć się tablicami get.
link wyglądał by tak: i includwanie:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2008 Skąd: Żuromin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm to jak ja mam to zrobic ? bo wyniki z wyszukiwarki wywala mi w czyms takim {content} czyli w tym srodku to jak zrobic zeby w tym contet wywalalo mi np te Linki ? sorry ale jestem zielony w tych sprawach ;]
możesz na przykład includować pliki w "środku". i napisać prostego if'a obsługującego to. dodatkowo możesz posłużyć się tablicami get.
link wyglądał by tak: i includwanie:
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zaincludować musisz w classie: <div class="postcontent">
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej tak
a link wyglada tak index.php?id=home |
|
|
![]()
|
|
To ja mam stowrzyc nowy plik nazwac go linki.php i wewalic taki kod ?czy dodac to do index.php
a nie lepiej tak
a link wyglada tak index.php?id=home Ten post edytował panek-89 6.11.2008, 21:47:34 |
|
|
![]()
|
|
kurcze... to jest tylko przykład... możesz tam włożyć cokolwiek... nie wiem co chciałeś więc wpisałem przykładowo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawiasz ten kod pomiedzy
<div class="postcontent"> tu kod ten co ci podałem </div> tworzysz sobie folder o nazwie _p i do niego wrzucasz podstrony w menu umieszczasz link <a hred="index.php?id=home">strona głowna</a> i to co bedziesz miał w pliku home.php to wyświetli ci się na środku strony tak samo w innych podstronach bedą wyświetlane na środku strony |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:59 |