![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam SQL_Server_2005_Express_Edition i podczas instalacji wyskakują mi dwa błędy. W okienku Setup progress:
-SQL Native Client Setup -SQL Server Database Services Reszta jest ok. Tutaj jest screen Ok już działa. Odinstalowałem tego Clienta w Dodaj/usuń programy i włączyłem instalowanie od nowa i zadziałało. A jak teraz zrobić żebym miał możliwość wpisywania zapytań? Bo mam tylko: START -> PROGRAMY -> Microsoft SQL Server 2005 -> Configuration Tools i w tym 3 rzeczy: SQL Server Configuration Manager, SQL Server Error and Usage Reporting i SQL Server Surface Area Configuration Ten post edytował tomsi 23.10.2008, 13:22:02 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 12.03.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
START -> PROGRAMY -> Microsoft SQL Server 2005 -> SQL Server Management Studio
czy jakoś tak ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak dzięki tylko, że nie miałem tego zainstalowanego i dlatego nie wiedziałem jak uruchomić
![]() -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:07 |