Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Symfony]Tworzenie aplikacji bez peara ?, czy jest inny sposób niż projektowanie przez pear itd ?
dzesi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam czy jest może jakiś sposób programowania w symfony bez użycia peara? bo u nas w firmie poznajemy tego frameworka ale w ogolę nam nie chce działać pod pear
a robimy wszystko zgodnie z dokumentacja . wiec szukamy jakieś szybkiej alternatywy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) , mam nadzieje ze coś takiego da sie zrobi ?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
destroyerr

-----

Wolę nie wiedzieć co to za firma. Wszystkie sposoby instalacji sf są podane na stronie frameworka. Widzę, że macie ogromy problem znaleźć te informacje: http://www.symfony-project.org/installation
+Quote Post
dzesi

-----

Wiem ze mogę tworzyć projekt za pomocą Sandbox ale czy wtedy będę miał możliwość tworzenia dodania plugin ów itd za pomocą konsoli do projektu Sandbox ? , jeśli tak to prosił bym o napisanie jak za to się zabrać , bo z tego co mi wiadomo to jak instaluje symfony przez pear to później dodatkowe klasy i pluginy bierze z praer/symfony a jak to jest w przy przypadku Sandbox
+Quote Post
Cysiaczek

Grupa: Moderatorzy

Nie wiem skąd czerpiesz te informacje, ale to jakieś podejrzane źródło. Pluginy instaluje się w katalogu projektu w podkatalogu plugins. PEAR robi to za Ciebie tworząc tez symlinki w katalogu /web, jeśli plugin ich wymaga.

Pozdrawiam.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:49