![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest możliwość uploadu video na youtube.com bezpośrednio przez swoją stronę www?
pzdr -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak,
na fotka.pl tak robią -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Poczytaj o cURL.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://devzone.zend.com/article/2783-Zend_...-Documents-List
http://framework.zend.com/manual/en/zend.gdata.youtube.html 20.9.8. Uploading Videos to YouTube Ten post edytował styx 26.09.2008, 19:11:59 -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, poczytam sobie i jak coś wyjdzie/nie wyjdzie to napiszę.
![]() Zacząłem działać z zendem i mam kilka pytań. Jak pobrać adres obrazka konkretnego video? (np. przy wyszukiwaniu na yt obok tytułu mamy jedna klatkę z filmu) Pobieram filmy konkretnego użytkownika i chciałbym zrobić podział na strony, może zrobić to inną metodą:
tylko ten drugi przykład jest z manuala zenda, napisałem przy kodzie, co czego się domyślam, a czego nie wiem. I w jakiej zmiennej podać nazwę użytkownika? pzdr -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.08.2025 - 15:10 |