![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ah te niezrozumiałe błędy języka SQL...
Nie podaje tabel bo chyba nie ma potrzeby. Jeśli użyłbym złej nazwy kolumny to chyba odpowiedź bazy byłaby inna. Cytat Error Code : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 4 (0 ms taken) Jeśli nadal nie widzicie co schrzaniłem napiszcie to wrzucę też konstrukcje tabel. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie powinieneś mieć za pierwszym JOINem klauzuli ON?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurczę chyba masz rację.
Ale teraz z kolei dostaje komunikat że nie zna pola al_id, a ono normalnie jest w tabeli article_list ... Cytat Error Code : 1054 No do diaska to jak ja mam skonstruować to zapytanie przecież to jakiś żart...Unknown column 'al.al_id' in 'on clause' (0 ms taken) edit> Działa Beznadziejny jest ten język SQL. Nie mogę prościej. Muszę do każdego walić dodatki. Przecież to jakiś marny żart... Ten post edytował orglee 23.09.2008, 13:07:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:57 |