![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chcialbym dowiedziec sie jak wyglada trojmiejski rynek pracy (zwlaszcza Gdynia). Przegladalem z ciekawosci ogloszenia o prace ale nigdzie nie podaja zadnych "widelek". Czy mogli byscie powiedziec mi jakie sa srednie zarobki dla programistow PHP. Wszystko jest oczywiscie uzaleznione od doswiadczenia dlatego pytam o jakis przedzial dla osob z mocnym kilkuletnim doswiadczeniem (+Oracle/MySQL, zarzadzanie projektami IT/UML i w zasadzie wszystko inne co zwiazane z tematem poza grafika i typowo webmasterska praca). Dziekuje i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
2500 mozesz zadac jako absolutne minimum. Jeżeli jestes po szkole wyzszej zarobki wzrastaja.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Nie zadałeś sobie trudu przeczytać w jakim dziale piszesz. Odpowiadam: w złym. Wątek zostaje przeniesiony.
2. Tematów podobnych było wiele, masz obowiązek poszukać zanim napiszesz. 3. Odpowiadając na Twoje pytanie: "To zależy". Nie podałeś żadnych kryteriów, na podstawie których można by Ci odpowiedzieć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mike przepraszam nie chcialem robic zamieszania. Mimo wszystko nie zgadl bym ze inne -> hydepark to wlasciwe miejsce. Nie mniej jednak moja wina, sorki.
@mike jakie kryteria masz na mysli? Chodzi mi o widelki zarobkowe na stanowisku starszy programista php Ten post edytował lukiuk 22.09.2008, 13:03:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:04 |