![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam takowy problem posiadam forum by Przemo przenioslem sobie baze danych mysQl. W bazie zmienilem na adres styl.boo.pl/forum ale dalej nie loguje, co moze byc tego przyczyna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 5 Dołączył: 26.08.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Udzieliłeś ogrom informacji, który na pewno pomoże nam rozwiązać Twój problem. Może byś się postarał i napisał czy wyrzuca jakiś błąd? Sprawdź czy masz na pewno dobrze skonfigurowane połączenie z bazą i wszystkie dane w bazie zostały prawidłowo przeniesione. EDIT: Sprawdź ustawienia forum w bazie/pliku konfiguracyjnym. Po kliknięciu na jeden z działów przenosi do "styl.boo.pl/login.php...", a forum znajduje się pod adresem "styl.boo.pl/forum/". Można wywnioskować z tego, że masz źle podany adres forum. Dokładnie niestety nie mogę powiedzieć, gdyż dawno nie bawiłem się phpBB. Ten post edytował conel 21.09.2008, 10:01:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co wiecej mialem napisac o_0? Bledu chyba zadnego nie wywala bo by na ST juz go wywalilo. Adres mam dorby ale nie laczy, popatrze i zobacze co z tego wyjdzie, na nowo.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:02 |