![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 9 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy da się tak zrobić aby w generator.yml albo gdzie indziej, nie dopisywać ustawień tinymce_options, tylko je wyzerować i ustawić wszystko samemu, dopisywanie powoduję zamęt w kodzie, chcąc dodać coś nowego tracimy coś starego, np. ja do domyślnej konfiguracji dodałem w generator.yml plugin pagebreak nie wiedząc że table też jest pluginem i zastanawiałem się co popsułem
dlatego chciałbym żeby symfony sam mi nie wstawiał ustawień tylko żebym od zera mógł to sam zrobić poza tym po takim dopisywaniu syf okrutny się robi... i drugie pytanie jak można w uzależnić język TinyMCE od metody getCulture() klasy użytkownika? mam dziwne podejrzenie że nie da się tego zrobić przez generator.yml ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 10 Dołączył: 16.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczywiście że się da
![]() Jak Ci się syf robił to znaczy, że coś źle robiłeś i tyle ![]() A takie cuda z ustawianiem języka to musiałbyś pewnie zmienić coś w generatorze backendu lub samemu modyfikować wygenerowane akcje/partiale. Te wygenerowane znajdują się w katalogu cache. Nadpisujesz je tworząc takie same pliki w odpowiednich modułach/akcjach w backendzie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 9 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podejrzewałem że tak to będzie wyglądąć...
liczyłem na bardziej wyrafinowane wsparcie ze strony symfony a bawił się może ktoś pluginem: sfTinyMCEConfigPlugin, mam dziwne przeczucie że może być pomocna narazie zajmuję się ważniejszymi rzeczami, tinymce może se narazie leżeć nawet domyślny, w końcu nie jest najważniejszy ale może ktoś się bawił sfTinyMCEConfigPlugin i chce się pochwalić... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:07 |